klik op het logo voor een toelichting op het ontwerp

Algemene hulpdienst

Wist u dat er in onze gemeente al 25 jaar een Vrijwillige Algemene Hulpdienst bestaat die OOK VOOR U klaar staat om te helpen in geval van nood?

Welke hulp mag u van de Algemene Hulpdienst (AHD) verwachten?

Het overkomt menigeen:

Het antwoord is: bel 06 - 44646686

Uit bovenstaande voorbeelden kunt u afleiden dat onze hulpverlening niet ´allesomvattend´ is. Grofweg zou je kunnen zeggen: onze hulpverlening komt overeen met de hulp die u van een huisgenoot of buurman of buurvrouw (de z.g. burenhulp) kunt verwachten. Zaken die specifieke vakkennis vereisen of omvangrijk zijn komen niet voor hulpverlening in aanmerking.
Ons uitgangspunt is dat u eerst zelf naar hulp op zoek gaat. Heeft u huisgenoten, buren of kennissen die u de gevraagde hulp kunnen en willen bieden, dan dient u die eerst aan te spreken. Lukt dat niet, dan staan wij voor u klaar.
Als u onze hulp nodig heeft vraag deze dan -zo mogelijk- vroegtijdig aan. Het is niet altijd mogelijk om hulp te bieden op dezelfde dag dat u deze aanvraagt.

De Algemene Hulpdienst doet meer!

Tot slot:

Onze hulpverleners staan altijd voor u klaar maar zijn niet dag en nacht onbeperkt bereik-baar. Krijgt u geen gehoor, bel dan later opnieuw.

Meer informatie op onze website: www.ahdmmm.nl

 

ANDERE SITES