klik op het logo voor een toelichting op het ontwerp

Gevraagd / aangeboden

Molenhoeks Makkie

De organisatie doet een oproep.

Beheerder gezocht

Wie komt ons team als vrijwilliger versterken?

Word ook vrijwilliger en kijk hier wie u vooraf is gegaan.

Ieder z'n plank LOP

In het LOP staat een kast met zes planken. Daar kun je jouw creatieve producten etaleren en te koop aanbieden.

Oproep

Hierbij willen wij een oproep doen voor lezers van de Nieuwsbrief. Als er bij u in de straat nieuwe mensen zijn komen wonen, geef ons dan de naam, de straatnaam en het huisnummer door. Daardoor kunnen wij ook deze nieuwe bewoners betrekken bij de activiteiten in ons dorp.

Maasburen

Maasburen.nl, het digitale dorpsplein voor Mook en Middelaar, is van start gegaan. Bekijk, lees en doe mee op het plein! Meld je aan!

Buurtverbinders gezocht

Buurtverbinders stimuleren buurtbewoners, werkgroepen in de buurt en organisaties om actief mee te doen in buurt en dorp. De gemeente zoekt in Molenhoek enkele buurtverbinders. Iets voor jou?

ANDERE SITES